Vprašanje:

Rubežnik mi je dal avto na licitacijo, čeprav redno mesečno odplačujem dogovorjen znesek. Kaj lahko storim?
 

Odgovor:

Za konkretnejši odgovor bi morali vedeti več o vašem dogovoru z izvršiteljem. Predvidevamo, da se je izvršitelj z vami dogovoril za obročno poplačevanje, ter istočasno zarubil vaše vozilo, za katerega bo sedaj razpisana dražba. 

Predlagamo, da kontaktirate izvršitelja ali upnika in dolg poplačate pred dejansko dražbo.

Več informacij najdete spodaj:

Informiran.si - Odgovori na pogosta vprašanja v povezavi z izvršbo.

Informiran.si - Kako podati ugovor zoper sklep o izvršbi?

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!