Vprašanje:

Prejemam državno štipendijo. Ne bo mi uspelo diplomirati do 30.9. Obstaja možnost podaljšanja roka za diplomiranje?
 

Odgovor:

Načeloma je, v kolikor roka za oddajo diplomskega dela še niste oddali, lahko oddate vlogo za za podaljšanje roka oddaje zaključne naloge/diplomskega dela. Več informacij o tem boste dobili na referatu svoje fakultete.

Vsekakor kontaktirajte tudi svojega štipenditorja in se dogovorite za odlog glede vračila štipendije.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!