Vprašanje:

Študiram in imam državno štipendijo. Lahko ob tem opravljam ODD? Bi zaradi tega izgubila štipendijo oz. bi se zmanjšala?
 

Odgovor:

Da. kot študent lahko opravljate osebno dopolnilno delo.

Kar se tiče pravice do štipendije predlagamo, da se obrnete neposredno na izplačevalca štipendije in na podlagi konkretnih podatkov preverite, kako bi morebitni dodatni prihodek vplival na vašo pravico do prejemanja štipendije.

Več informacij najdete spodaj:

Informiran.si - Kaj je osebno dopolnilno delo in kdo ga lahko opravlja?

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!