Vprašanje:

Neznani sosed nam na približno vsake dva meseca iz Telekom omarice potrga vse kable. Letos že 5x. Lahko kaj storimo?
 

Odgovor:

Predlagamo, da se obrnete na vzdrževalca omrežja, glede morebitne izboljšave varovanja omarice. V kolikor je mogoče, predlagamo vzpostavitev vido nadzora.

Prav tako lahko na pristojni policijski upravi pdate prijavo zoper neznanega storilca, zaradi kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!