Vprašanje:

Prejel sem po pošti obvestilo redarstva. Po preteku 15 dni, so jo poslali nazaj pošiljatelju. Se šteje, da je vročena?
 

Odgovor:

Da. V kolikor obvestila niste prejeli, vam je bilo v nabiralniku vročeno obvestilo o prispeli pošiljki, skupaj z opozorilom o nastopu fikcije vročitve po 15-ih dneh.

V kolikor pošiljke niste prevzeli, se je 16. dan štel dokument za vročen. Vročevalec pusti dokument v nabiralniku ali pa ga vrne organu.

Več informacij najdete spodaj:

Informiran.si - Dobil sem kazen za prekršek. Kaj lahko storim?

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!