Vprašanje:

Moram pred iztekom pogojne za vozniški izpit ponovno opraviti zdravniški pregled?
 

Odgovor:

Ponovni pregled je potreben, v kolikor bi tako določilo sodišče.

Načeloma pa se pregled za pridobitev zdravniškega spričevala opravi za namen predložitve predlogu za vračilo začasno odvzetega vozniškega dovoljenja oz. odlog prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja.

e-obrazec - Predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja

e-obrazec - Predlog za odlog izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja

Več informacij najdete spodaj:

Informiran.si - Vzeli mi bodo vozniško dovoljenje. Kaj naj storim?

Informiran.si - Kaj lahko storite, ko Vam grozi odvzem vozniškega dovoljenja (izpita) 

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!