Vprašanje:

Me lahko mož nasilno deložira iz hiše? Podpisala sem notarsko overjeno listino, da se izselim. Rok je potekel.
 

Odgovor:

Za konkreten odgovor bi morali vedeti več podrobnosti.

V kolikor mož razpolaga z izvršljivim natarskim zapisom, kjer je določen rok za vašo izselitev, lahko na podlagi tega, vloži izvršbo za izselitev in izpraznitev. V kolikor je to potrebno lahko izvršitel opravi fizično izselitev, s pomočjo policije.

e-obrazec - Predlog za izvršbo na podlagi izvršilnega naslova- izpraznitev in izročitev nepremičnine (stanovanja, hiše...)

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!