Vprašanje:

Imam paket trojčka. Mobilni telefon ni deloval in sem ga prenesel. Dejali so da lahko to storim. Hočejo plačilo celotnega paketa.

Odgovor:

Za konkreten odgovor je seveda potrebno pregledati naročniško pogodbo in splošne pogoje.

Kolikor razumemo, ste zgolj prenesli številko in sklenili naročniško razmerje pri drugem operaterju, niste pa tudi spremenili naročniškega razmerja pri prvem operaterju. Predlagamo, da, ker ste pri prvem operaterju še vedno ostali v naročniškem razmerju, to uredite in spremenite paket.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!