Vprašanje:

100% invalid v osebnem stečaju. Kaj naj naredim, da lahko denar dvignem na bankomatu? Do banke mi je nemogoče priti.

 

Odgovor:

Načeloma je osebno poslovanje na banki odločitev in pogoj banke, da se zagotovi pravilen rubež prihodkov. Gre za pogoje poslovanja vaše banke. Načeloma se lahko obrnete neposredno za banko in jih zaprosite za dovolilo za poslovanje na bančnem avtomatu, vendar pa dvomimo, da bi banka to odobrila.

Predlagamo, da pooblastite drugo osebo, ki bo lahko na podlagi vašega pooblastila opravila dvig prejemka na banki.

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!