Vprašanje:

Kako vložiti tožbo za ugotovitev služnosti s priposestvovanjem, obstaja za to obrazec? Lahko vložimo brez odvetnika?
 

Odgovor:

Tožbo se vloži na pristojno okrajno sodišče. Obrazec za to ne obstaja, predlagamo pa, da vam tožbo pripravi pravnik, ki pozna zadevo. Če želite, lahko posredujete svoje podatke preko kontaktnega obrazca na dnu strani.

V kolikor smatrate, da potrebujete pomoč odvetnika, vsekakor predlagamo, da se obrnete nanj.

Več informacij najdete spodaj:

Informiran.si - Kdaj se šteje, da je pot po sosedovi parceli priposestvovana?

MojMaliPravnik
Brezplačni pravni odgovor

POZOR: Navedene informacije ne predstavljajo ali nadomeščajo konkretnega pravnega nasveta in so zgolj informativni pripomoček, glede katerega ponudnik ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Odgovor je pripravljen na podlagi omejenih informacij in omejenega razumevanja in seznanjenosti s konkretno zadevo, okoliščinami in dejstvi, ki lahko vplivajo in so lahko pomembni za posamezno zadevo, ter glede na takrat veljavno zakonodajo. Zato ga ne gre jemati kot nadomestek konkretnega pravnega nasveta v konkretni pravni zadevi. V primeru potrebe po pravnem nasvetu, je potreben podrobnejši pregled zadeve s strani pravnika. V ta namen pa lahko uporabite tudi možnost Individualnega pravnega nasveta.

Pomagali smo že mnogim...:

 


Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u in spremljaj najnovejše objavljene nasvete, ter ugodnosti in popuste za naše Facebook fane...

Všečkaj MojMaliPravnik.net na Facebook-u!